Is er een gemeenschap rond strandjurken?

Hugo van Veen

ja en nr. Welke soorten strandjurken bestaan er? Eerst, laat me verklaren: als u van een bepaalde stijl of van een bepaald merk houdt of als u altijd een grote kleding hebt gewild, zullen u waarschijnlijk om van het te houden en het te dragen. U zullen eerder het kopen dan niet als u zoekt en met uw geld koopt. De belangrijkste reden zeg ik dat, niettemin is omdat veel van het strand zich kleden dat ik zo goedkoop ben herzie dat u zult vinden vaak dat zij niet zeer goed worden gemaakt. Dit is omdat deze mensen zich geen goede kwaliteit kunnen veroorloven, weet u het, de dingen u goede opslag kunt inkopen. Wat zij in plaats daarvan worden is één of andere goedkope, goedkope kleding die met dergelijk-en-dergelijk materiaal wordt gemaakt of zo vele gebreken heeft dat u enkel niet het kunt meer dragen. Ik heb ook vaak geconstateerd dat de mensen te lui zijn om heel wat geld aan een kleding te besteden, zodat kopen zij een goedkope kleding en verlaten het zoals is. Maar dit is ook een slecht ding, omdat wanneer u een blik bij de overzichten neemt die ik ongeveer heb geschreven, de mensen die het meeste probleem met deze goedkope kleding hebben, is de mensen die eigenlijk een goede kwaliteitskleding willen. Het feit is dat wij niet vele kleding van uitstekende kwaliteit gaan zien dat wij anymore niet nodig hebben. Ik ben enkel één persoon die houdt van makend strandkleding voor mijn vrienden, maar ik heb ook heel wat van ervaring in dit gebied. En ik ga met u al enkele ideeën I delen gebruik om dat te doen. Ik moet ook beklemtonen dat deze post enkel een uitgangspunt voor een gehele partij van ideeën en suggesties is, zodat als u iets hebt zou u willen delen, vrij voelen om me een commentaar te schrijven of één van mijn verbindingen te gebruiken. Selbst kann strandjurk einen Versuch sein. Ik denk dat als wij allen een ogenblik nemen om te begrijpen dat wij niet allen daarin voor het geld zijn, wij iets in deze wereld kan beter samen doen! Geniet van het artikel! Ik ben nog niet overtuigd dat een ontwerperetiket kan zijn dat gemakkelijk te begrijpen en dat het allen over een eenvoudig, eenvoudig proces is. Toch spreek ik over mensen met meer dan 5 jaar van ervaring in dit gebied. Maar als u denkt dat hetzelfde van u waar is, dan gaat dit artikel een reusachtige hulp voor u zijn. Maar vóór dat zou ik mijn merk willen introduceren, dat Veenstraat zal worden genoemd. Het eerste ding om te begrijpen wanneer u Veenstraat hoort is dat ik geen ontwerper ben. Ik maak mijn kleren van mijn eigen idee. Dat betekent dat ik niet de persoon probeer te zijn die u wat om zal onderwijzen te dragen en te dragen wat niet. Ik heb reeds die baan. Ik weet het hoe te om een grote uitrusting te ontwerpen en hoe te om het aan de klanten voor te stellen. Nochtans, is de waarheid dat ik ook een soort een antropoloog ben. Zo, heb ik nogal wat van tijd besteed om de geschiedenis van de strandkleding te onderzoeken, om de informatie te verzamelen die ik u met het beste van mijn kennis moet voorstellen. De eerste golf van strandkleding kwam op de manierscène in de jaren '