contacteer mij

Hugo van Veen

Contact Form

Ik ben zeer open aan nieuwe blogingangen, en ik kan vaak in het overzees bij het strand worden gevonden dat dezelfde kleren draagt die ik in het artikel heb gedragen. Mijn blog wordt ontvangen op Blogger, waar u een lijst van verbindingen kunt hier ook vinden.

De blog is momenteel in aanbouw zodat ik en andere vrouwen kan beter steunen die moeten worden gesteund. Als u houdt van wat u leest, gelieve na te denken makend een schenking, als u een schenking aan deze blog zou willen maken, alstublieft „Merk schenkings“ gebruiken knoop op het hoogste recht van mijn blogpagina. De blog kost $5 per maand houden lopend en kost $25 per jaar om te handhaven. Als u de blog zou willen steunen, de gemakkelijkste manier dit te doen is deze post, met hashtag #BeachDressesBlog en een andere verwante blogposten op sociale media te delen. Hartelijk dank! U kunt meer van mijn posten over mijn reis aan het strand lezen of me vinden op Facebook en Twitter.

U moet op de post-lijst krijgen. Ik ben vrij bezig op het ogenblik met mijn echt maar ik zie op om het even welke nieuwe blogingangen te antwoorden ernaar uit en uw commentaren te lezen. Als u houdt van, kunt u op de posten ook commentaar geven. En als u mijn blog zou willen volgen, kunt u volgen de blog bij: Bloggers van Nederland! Ik ben in liefde met mijn nieuwe huwelijkskleding. Het was een duur beetje maar ik klaag niet. Het kijkt ontzagwekkend. Ik wil gehuwd worden in een strandkleding als dat bij het strand in Rotterdam. En ik heb een goed voelend over het. Ik denk het een fabelachtige keus is. Ik zou deze blog over modetrends en ontwerpideeën willen beginnen. Ik zou over de geschiedenis, huidige tendensen, en over de recentste ideeën op de wereld van manier en stijl willen spreken.

Onze openingstijden