About me

Hugo van Veen

Mijn Ebook, die ‚Kleding wordt genoemd: De Volledige Gids‘ is nu beschikbaar voor aankoop (klik hier om het te vinden) en het is beschikbaar op Amazonië in het Nederlands en het Engels.

Voor deze gids, bekijk ik de stijlen die vandaag in gebruik zijn en hoe die stijlen van origineel verschillen. Over het geheel genomen, is het waarschijnlijk het uitvoerigste stijlboek over manier die ik ooit heb gelezen, zodat hoop ik u het nuttig vindt. De de stijlnamen en verbindingen zijn mijn en het oorspronkelijke stijlboek dat ik heb heeft meer diepgaande stijlinformatie over die stijl, maar het verschijnt niet op Amazonië aangezien het een hardcoverpublicatie is. Ik begin met een vrij conservatieve benadering: deze gids is allen over hoe te zich te kleden en, te kijken niet. Ik wil niet u met een reusachtige hoeveelheid details (die is waarom ik een stilist of geen beroeps zal gebruiken om me met mijn stijl) overweldigen te helpen.

Mijn motto is goed „Kleding, geniet van het leven!“

De tendens van de strandkleding is niet exclusief aan Zuid-Afrika, maar het is bijzonder overwegend op het Westen - Afrikaanse kust.

Toen I eerst begon deze blog te maken, dacht ik het een pretplaats zou zijn om wat pret met strandkleding en fotografie te beginnen en te hebben. Maar anderzijds omhoog kwam het idee van het creëren van deze blog. Ik wilde het punt over krijgen dat er heel wat verschillende soorten kleding in Zuid-Afrika zijn en dat niet iedereen zou genieten van kledend in zo in iets zoals bikinis of volledig- kort.

Ik zeg niet dat iedereen geniet van dragend geen borrels, maar het is niet iets die iedereen zal dragen. De meerderheid van mensen zal een kleding verkiezen die van lagen wordt gemaakt en zal iets een weinig meer gestructureerd onderaan hebben. In het kort, is het niet de norm. In deze blog, zult u vinden de beelden van wat ik denk de beste kleding van rond Zuid-Afrika zijn.

Toen ik deze Blog in 2015 begon werd ik een weinig verloren. Ik had nooit een overzicht van de strandkleding gedaan vóór maar ik had wat inspiratie van de vele verschillende strandkleding ik rond de Nederlandse stranden tegelijkertijd droeg. Zo hier is het.

Ik ben niet zeker wat dit blogger tot maar ik is hebben een gevoel zij enkel op haar blog begonnen is geworden maar zoals ik zei, nog ken ik niet de naam van haar blog. Een snelle schreeuw uit aan deze blog voor het geven van me het idee om een overzicht van het Strand te schrijven kleedt zich bij HV door JB Van Veen. Ik ga deze blog gebruiken om andere blogger te helpen om de uiteinden te leren en te delen die me maakten leren hoe te om deze blog in de eerste plaats te schrijven.

Ik heb heel wat ervaring omdat ik mijn eigen lichaam op een strand sinds de leeftijd van 9 heb gedragen. Maar nu zoek ik de volgende grote strandslijtage.

Alle kleding u op de blog ziet is beschikbaar voor verkoop bij de winkel. Zij zijn meestal in grootte 4-6, met een paar grootte omhoog binnen - tussen. Ik zoek kleding die u meer vrijheid in de zomer evenals comfort in de winter zal geven. Ik doe mijn beste alle metingen van de kleding in mijn beschrijving verstrekken, aangezien zij voor de kleding om naar maat gemaakt worden vereist te zijn. Als ik geen kleding voor u kan maken, gelieve te aarzelen niet aan bericht me en ik zal mijn beste doen maken die u het best aanpast. Mijn doel is u van de beste strandslijtage te voorzien en dat betekent u zeker moet zijn van het rangschikken.

Mijn vader altijd vertelde me, „u kunt heel wat geld bij dit maken,“ zodat besliste mijn moeder me te onderwijzen hoe te naaien.

Ik doe het nog de hele tijd, meestal bij nacht. Ik begon te naaien toen ik in mijn vroege tienerjaren was. Sedertdien heb ik altijd een rente in de manierindustrie, vooral de wereld van manierontwerp gehad. Ik wilde mijn eigen kleding maken, en ik vond een manier om het te doen. Mijn vader gaf nooit op me op, echter, en ik had een verbazende ervaring bij een lokale kledingswinkel die me mijn eerste baan gaf. Toen ik van middelbare school een diploma behaalde werkte ik bij een kledingsopslag een paar jaar. Toen ik definitief mijn eigen zaken begon kreeg ik een baan ontwerpend kleren voor mensen. De baan stond me niet toe om thuis te werken, zodat ging ik in Amsterdam leven en begon opnieuw in de lokale manierscène te naaien. In - tussen die twee banen die ik bij een opslag genoemd heb gewerkt Nieuwe-Gootsteen.